Det funker som bare juling med pizzabunner, så håper det går med denne også. Dette har jeg hatt lyst til å lage en stund, så jeg måtte jo bare benytte sjansen når den bydde seg
Denne er i tillegg lett å rengjøre med sin glatte overflate. Ikke bare smaker det godt til indiske retter og kyllingsupper du kan også tilsette mye forskjellig snadder på nanbrødet og spise det som en egen rett alene, ihvertfall hvis du elsker slik bakst like godt som meg
Denne er i tillegg lett å rengjøre med sin glatte overflate. Ikke bare smaker det godt til indiske retter og kyllingsupper du kan også tilsette mye forskjellig snadder på nanbrødet og spise det som en egen rett alene, ihvertfall hvis du elsker slik bakst like godt som meg
Varm en stekepanne på full varme, hell på litt rapsolje eller smør og stek brødene på den ene siden til de er litt brune, sett dem deretter på en stekeplate med bakepapir med den ustekte siden opp, pensle på smeltet smør og dryss over valmuefrø
Jeg baker bare ut like store boller, legger dem på et stekebrett med bakepapir og klemmer dem flate. Tid har man alltid, det handler bare om prioriteringer, og jeg synes at matlaging og gode måltider burde stå høyt på listen hos alle
Serveres med indiske matretter evt bare sammen med litt raita. Legg emnene på bakepapirkledd stekeplate og pensle medmelk og dryss på litt maldonsalt og tørket korianderblader
Varm en stekepanne på full varme, hell på litt rapsolje eller smør og stek brødene på den ene siden til de er litt brune, sett dem deretter på en stekeplate med bakepapir med den ustekte siden opp, pensle på smeltet smør og dryss over valmuefrø
) jeg valgte nanbrød. Hva er vell bedre på travle dager enn mat som bare kan lages i en gryte. D hvertfall syntes jeg det er deilig å slippe en hau med oppvask og rot, i hvertfall når dagen i dag har blitt brukt til vasking og rydding
ta nå den saus du vil, med brunet kyllingfilèt som kan surre seg i -så skulle vel vi, også ha lagd oss en indisk dressingsaus da, nesten litt sånn tzatzaki, -heter visst RAITA det da
Nanbrød. Blenderen min har bare kapasitet til omtrent halvparten, så jeg laget en porsjon med olivenolje, den andre uten og så blandet jeg alt til slutt