Nøttebunn fromasj oppskrifter

Tips til kakefyll!

Mousse eller fromasj er gode kakefyll, og passer like godt oppå en kokos- eller nøttebunn, som en brownie
Norsk festkake

Norsk festkake

La fromasjen bli litt stiv. Fordel resten av fromasjen på toppen. Stek nøttebunnen i stekeovnen ved 100 °C i ca 1 time, til den er svakt gyllen, men ikke overstekt. Hell over 1/3 av fromasjen. Fordel videre 1/3 av fromasjen over her og resten av syltetøyet oppå
Multekake

Multekake

Den kan like gjerne kalles karamellfromasj med multer. Fromasj. Finn frem og mål opp alle ingredienser til fromasjen
Nøttebunn

Nøttebunn

Den ferdig stekte bunnen legger jeg i en litt større form som jeg heller en røre av det jeg vil ha over, feks mousse eller fromasj
Krydderfromasjkake med karamellpære

Krydderfromasjkake med karamellpære

Nøttebunn. Krydderfromasj. Nøttebunn. Kok pærene, og lag krydderfromasjen. Ta kaken opp av fryseren, legg pærebitene oppå sjokoladekremen og hell fromasjen over slik at ringen fylles helt opp
Norsk festkake

Norsk festkake

La fromasjen. Fordel resten av fromasjen på toppen. Stek nøttebunnen i stekeovnen ved 100 °C i ca 1 time, til den er svakt gyllen, men ikke overstekt. Hell over 1/3 av fromasjen. Fordel videre 1/3 av fromasjen over her og resten av syltetøyet

Fromasjkake med nøttebunn

Nøttebunn. Fromasj. Sett kaken i kjøleskapet til fromasjen har stivnet (3-4 timer). Hakk mandlene fint. Pisk eggehvitene stive

Multefromasjkake

Hell fromasjblandingen i formen. Sett formen i kjøleskapet i noen timer eller over natten, til fromasjen har stivnet

Nøttekake med overraskelse

Dekk med den andre nøttebunnen. Pisk kremfløten til jordbærfromasjen stiv. Jordbærfromasj. Hell blandingen i kakeformen og sett kaken i kjøleskapet til fromasjen har stivnet (4-6 timer)

Nøttekake med multefromasj

Ha den nederste nøttebunnen på et kakefat. Sett kaken i kjøleskapet over natten slik at multekremen stivner til fromasj

Festlig fromasjkake

Hell fromasjen over nøttebunnen. Bruk en stålvisp, slik at du ikke får noen hvite kremklumper i fromasjen