La fromasjen bli litt stiv. Fordel resten av fromasjen på toppen. Stek nøttebunnen i stekeovnen ved 100 °C i ca 1 time, til den er svakt gyllen, men ikke overstekt. Hell over 1/3 av fromasjen. Fordel videre 1/3 av fromasjen over her og resten av syltetøyet oppå
Nøttebunn. Krydderfromasj. Nøttebunn. Kok pærene, og lag krydderfromasjen. Ta kaken opp av fryseren, legg pærebitene oppå sjokoladekremen og hell fromasjen over slik at ringen fylles helt opp
La fromasjen. Fordel resten av fromasjen på toppen. Stek nøttebunnen i stekeovnen ved 100 °C i ca 1 time, til den er svakt gyllen, men ikke overstekt. Hell over 1/3 av fromasjen. Fordel videre 1/3 av fromasjen over her og resten av syltetøyet
Dekk med den andre nøttebunnen. Pisk kremfløten til jordbærfromasjen stiv. Jordbærfromasj. Hell blandingen i kakeformen og sett kaken i kjøleskapet til fromasjen har stivnet (4-6 timer)