med friske bringebær. Når geléen er helt kald, tilsettes den og den piskede kremfløten. Jeg laget den litt annerledes da, og selv om hun kaller dette for en moussekake, så mener jeg at dette er fromasj, og ikke mousse
Når fromasjen er stivnet kan du pynte med jordbær i skiver og helle gelé over bærene. Hell fromasjen over sukkerbrød og jordbær og sett kaka i kjøleskapet noen timer så fromasjen stivner
Jeg pleier ha de i en dobbel brødpose og rulle over med kjevle til de er knust. Midterste laget er bringebærfromasj, som kun består av kremfløteogbringebærgele - enkelt og godt
Løys opp geleen i kokande vatn, og bland i sitronsaft og revet sitronskall. Denne oppskrifta fann eg i bladet Mat&Vin for nokre år sidan, og er ei veldig grei oppskrift å ha på lur
Ha fromasjen over rullekakene og sett kaka kaldt i noen timer. Fromasj. Kle en form eller en bolle med plastfolie og legg skiver med rullekake tett i tett
Fyll sylinderen med ønsket mengde fromasjog sett den kaldt noen timer. Fromasj. Legg en skive med rullekake på et fat, og legg dobbelt matpapir eller bakepapir tett rundt kaken