Fromasj av Skyr grønn te & sitron – 2 porsjoner. Heisann, håper dere har hatt en fin uke så langt. I dag er det skikkelig ruskevær, men jeg skal nok få gått meg en tur i lopet av dagen
Fromasj er en gammel klassiker, som nesten har gått i glemmeboken. Fromasj blir laget med gelatin og kremfløte eller eggedosis, samt smaktilsatt med bær, frukt eller sjokolade
Deilig frisk fromasje med krem og fioler, servert med sprø valmuefrøkjeks. Bland så lett inn kremen, smak til med litt sukker eller annen søtning og hell fromasjen i porsjonsglass
Jeg har ikke eksperimentert med søtning i denne fromasjen, jeg prøver å få den perfekte oppskriften på sukkerfri dronning maud, men det kan ta sine forsøk
Rør nok til at kremflekkene fjernes, men ikke så mye at fromasjen synker helt sammen. Så har du over resten av fromasjen og resten av sjokoladen på topp
Ja, kjært barn har mange navn. Denne desserten kalles også dronning Maud pudding og haugesund-dessert. Desserten, som jeg mener er verdens beste dessert stammer fra Haugesund
Fromasjer og mousserKremdesserter. 11. 03. 2016. Nydelig, nydelig, nydelig desserttips. After Eight sjokolademousse lages med smeltet After Eight og kremfløte