Pisk kremfløten til myke topper. En av julekakene jeg ikke baker så ofte er smultringer, hvorfor. Trykk ut smultringer, her kan du gjerne bruke en smultringutstikker som fås for et par tiere i kjøkkenutstyrs butikker
Smultringene skal blir fint brune og litt sprø utenpå, myke inn i. Nydelige glutenfrie smultringer. Når du skal bake smultringer er det greit å ikke ha dårlig tid, fettet er veldig varmt, og det er lett å få rå smultringer om du steker de for fort
Fetetirsdag og fastelavnsbakst - historisk vri. Glem bollene. Vi går til 1814, og vi gjør det grundig. Fetetirsdag, dagen før askeonsdag, var i middelalderen den dagen man skulle fortære egg og melkeprodukter, for å lade opp til fasten
Nå dufter det kun smultringer når jeg steker og det liker jeg (og resten av familien) mye bedre. Oppskriften jeg deler her, er en oppskrift som gir knallgode smultringer
Myke inni, sprø nøtter og litt salt. desember - Smultringer. Deilige mandelkaker. For dem som ikke har fått det med seg så er jeg veldig glad i mandler
Her har jeg skjært opp squash med ostehøvel å steker de slik at de blir myke. Dette kom jeg på siden jeg bruker å legge smultringer på tørkepapir da fettet