Krem og syltetøy hadde nok vår kokeboks opphavskvinner rikelig tilgang til, vi er i de dannete hjem. Kunne herr historisk-gastronomisk konsulent hjelpe med litt sukkerbrødhistorikk
Kjekt å ha noe liggende også - så lenge det varer. Jeg og kjæresten min bakte boller i helgen, og vi har funnet ut at vanlige boller er ok, og det samme gjelder egentlig kanelsnurrer
I stedet for gløgg så lager vi glühwein og det smaker kjempegodt. Lurer på om de har vår-glühwein da. Dette er veldig voksendrikke, et glass holder i massevis da den er full av rom, Harveys Bristol cream, rødvin,honning, kanel, brunt sukker og appelsin
Alle hadde med noe og vi stilte selv med kanelboller. Blanda smør, sukker og havregryn i en bolle. Bland i vaniljsukker og kakao, tilsett sist kald kaffe
Loff og reker, loff og jordbær, loff og kantareller. Da jeg var liten og ble tvunget opp på fjellet var vissheten om at banan og loff ble servert på toppen av fjellet det som hold meg gående (bokstavelig talt)
Det gjør bollene ekstra myke og gode, men du kan også lage disse bollene med annen type gjærdeig. Fyllet som består av hjemmelaget sitronkrem og store blåbær smaker både friskt og søtt på samme tid
Selv om disse bollene lages helt uten melk, må jeg ærlig innrømme at dette er en av mine beste bolle-oppskrifterEn kan selvsagt lage bollene med melk, da byttes melkefritt margarin med vanlig margarin og vann med melk
I. n. l. e. g. t. i. h. o. d. r. s. p. k. B. v. a. f. ø. u. b. j. c. 2. 0. 8. ,. m. æ. D. å. M. O. y. J. K. (. ). F. w. N. U. H. 6. 3. 5. 4. x. 1. V. /. 7. C. R. T. S. %. –. ♥ l. d l
spiseskje av vanilje yoghurt. E-postSkriv utMerTweetLik dette. For å lage deigen, legg melk og smør i en liten kjele og varme over middels lav varme til smøret er smeltet og melken er varm
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.