Del deigen opp i 16 like store biter, rull disse til kuler og trykk dem flate mellom håndflatene dine (kjeksene skal være ca 0,5 - 1 cm tykke), legg dem på stekebrettet og stek dem midt i ovnen i ca 10 minutter. Når kjeksene er ferdig stekt drar du bakepapiret over på kjøkkenbenken og lar kjeksene avkjøle seg i ca 5 minutter, da faller de ikke fra hverandre og de holder seg myke og varme i midten
Videre tilsettes Chocolatechipcookies. Legger ut ny Cupcake kurs til uken. Deilige chocolatechip cupcakes som er toppet med deilig Creamy Caramel Chocolate frosting
De er kalde, men ikke for harde, samtidig som de er myke og gode. ), Questbar i smakene chocolatechip cookie dough, double chocolate og maple waffle, samt barene fra Barebells
Kjeksene er fortsatt myke når de kommer ut av ovnen. Sprø på utsiden, og myke inni. Da jeg lagde disse brukte jeg Freia Karamellsaus, den er ganske tyntflytende, bruker du en tyktflytende saus kan det hende du trenger 1 ss med vann i tillegg
Rør i chocolatechips eller grovt hakket kokesjokolade. 200 g chocolatechips eller kokesjokolade. Pisk mykt smør, melis og sirup (eller karamellsaus) til luftig smørkrem