Denne oppskriften gir litt tykke cookies som beholder en myk og "chewy" konsistens etter steking. ♥ I cookiesene på bildet har jeg brukt ekte, amerikanske chocolatechips
Dette er en oppskrift som kommer fra min svigerinne i USA, men med små endringer. Dagens fristelse på selve Valentines Day er Amerikanske ” ChocolateChip Cookie Dough Brownies “
La cookiesene avkjøles på stekebrettet. Disse cookiesene laget på Sukrin Gold ble veldig gode på smak. Originaloppskriften min inneholder 0,5 dl sukrin. Oppskriften gir 12-14 cookies
Jeg har tidligere lagt ut en oppskrift på cookies som er sprø og seige, disse derimot, er kun seige. Jeg bruker vaniljeekstrakt fra bakeshop i denne oppskriften
Dere har jo en oppskrift i boka på sistnevnte. Og i motsetning til vanlige cookies så synes jeg disse smakte aller best helt avkjølt – enten i kjøleskap eller med iskald vaniljekrem – hoho
Og tenk, her var det en oppskrift som bare krevde noen få ting – chocolatechipcookies. Denne oppskriften er helt uten mel – ikke mandel- eller kokosmel heller – og hvitt sukker
Jeg slumpet bare sammen, men jeg skal prøve å gjengi en oppskrift til dere. Chocolatechipcookies 2016-09-10 19. Lagre oppskrift Skriv ut Ingredienser 80 g smør 3 ss sukrin gold 2 ss fibersirup ca 120 g mel (jeg brukte 50/50 siktet rugmel og havremel) 1 ts bakepulver en klype salt 1 egg 30 g sukkerfri sjokolade
-)Vil anbefale denne oppskriften dersom du skal lage de originale chocolatechipcookiesene. I dag har jeg prøvd meg på en oppskrift innspirert av passionforbaking