Jeg og mamma er bedt på middag hos mormor og besse, så det skjer vist noe. Jeg har også bakt noen super gode, syrlige og saftige muffins som dere bare må teste ut
Mandag fikk vi besøk av mormoren min, hun fikk servert grønnsakslasagne til middag på mandag, tirsdag fikk hun laksefileet fra knudstad & holen med ovnsbakte rotgrønnsaker m/fetaost og gresskarkjerner og pepperrotdip, til kaffen bakte Vetle og jeg muffins og appelsinkake
"The Foult In Our Stars" snurrer på sjermen sammen med muffins på bordet. Ohh, so jummy ♥ Helt siden Silje fikk dette servert hjemme hos meg, har hun ikke snakket om annet
Middag. GLUTENFRIE BLÅBÆRMUFFINS. GLUTENFRIE BLÅBÆRMUFFINS. Denne oppskriften gir 8 store muffins. 2 ss blåbær pr muffins. Ha 1-2 ss blåbær i bunnen av hver muffinsform
Lilla Oliver och lisa var och hälsa på i går efter middag, och det är ju såååå hyggeligt. Muffins kommer från det gammla ordet moufflet som betyder mjuk, oftast använt på bröd
Denne kan du fint slenge sammen før middagen i morgen. Du kan også bruke muffins/cupcake former. Helte så dette oppi en brødform og noen muffins former
Disse muffinsene med gulrot, ost og skinke falt i smak. Jeg lagde egne muffinsformer av bakepapir som jeg rev i passe stykker, og la over et glass (som jeg hadde snudd på hodet)
Er vel ingenting smaker vel bedre enn en god hjemmelaget middag, eller nybakt kake til kaffen. Hell blandingen i en brødform (eller springform, muffins former ect) Stek på 180 grader i ca 35-40 min