DUPPE. KLUBB. Tilsett 1ts salt, 1/2 dl byggmel 1/2 dl hvetemel for hver 750g potet. Tilsett 1 ss sukker og noen saltkorn. Tilsett 1 ss sukker og noen saltkorn
Gutenfri- tillaget. I går ble det raspeballer til middag, og det er mat som må deles. Til raspeballer har jeg saltkjøtt, aller helst av lam, men en kan bruke salte svineknoker også, som er mye billigere enn lammekjøtt
Derfor tenkte vi en gang… Dette må jo passe fantastisk til flesk og duppe også. Det er nemlig få ting jeg synes smaker bedre enn litt sennep til saltet og eventuelt røkt, stekt svinekjøtt
sett på poteter til kokingstek flesket på begge siderSausen lages på fettet som er igjen etter steking av flesket, direkte i pannenrør inn mel og spe med melk, pass på så det ikke blir klumper
Smak til med salt, pepper og revet pepperrot. Rør til slutt inn hakket persille. 600 g lettsaltet sideflesk, i skiver og uten svor 3 1/2 ss smør 3 1/2 ss mel 5 dl varm melk salt og kvernet pepper revet pepperrot, kan sløyfes 2 ss hakket persille kokte poteter, gulrøtter og kålrot til servering Fremgangsmåte Smelt smøret i en kjele og rør inn melet
Jeg ble veldig nysgjerrig på hva det var som fikk Elling til å gå bananas i filmen. Mor og tre barn gikk forbi Kafeen en sommer dag og skiltet med flesk og duppe lyste mot oss
Takk til Ellingfilmene for at ikke denne middagen har gått i glemmeboken. Flesk og duppe med div. Tilbehøret kan varieres etter hva man vil og hva man måtte ha for hånden
Du kan fin tilsette hakkede nøtter og/eller duppe karamellene i smeltet mørk sjokolade. Hell blandingen over i former og la stå i kjøleskapet til de har stivnet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.