Jeg hadde besøk av et par venninner i går og lagde deilig on-pot gryte, ble veldig godt asså. Meksikanskgryte med kylling – gratinert med ost – 4 pers. 600 g kyllingfilet, skjæres i terninger. 1 kyllingbuljong terning, blandes med 1/2 l vann (evt mer etterhvert9. Stek løken i en stor stekepanne over middels varme m/ litt nøytral olje i 1 til 2 min, tilsett kyllingfileten i terninger, stekes til kjøttet ikke lenger er rosa. 600 g kyllingfilet, skjæres i terninger. 1 kyllingbuljong terning, blandes med 1/2 l vann (evt mer etterhvert
Server gryten med godt brød eller som tilbehør til stekt kjøtt, kylling eller fisk. Jeg kokte vegetargryten i Crock-Pot, en elektrisk kjele som koker maten på svak varme over lang tid
Taco, det er en totalt no-go så sant du ikke er av meksikansk opprinnelse og kan sakene dine. Jeg foreslo først melon og skinke til forrett og en slow-cooked gryte
Jeg er veldig glad i Toro sin meksikanskegryte, her har jeg prøvd å lage min egen variant. La det koke til risen er ferdig kokt og til du har passe tykkelse på gryteretten
Jeg brukte meksikansk krydder, pepper og karri. Passer godt til kylling. Som å bruke ferdig sausposer med masse salt i, er det akkurat like enkelt å lage det selv