biff av lam, biff medium done, brød, bulgur, enkel grillmat, enkelt og greit, godt på grillen, grillede grønnsaker, grillet biff, grillet lam, grillet mørbrad, grillet mørbrad av lam med tilbehør, grillet mørbrad med tilbehør, grillmat, grillmat sommer, hvitløksrømmedressing, kjernetemperatur lam, kjernetemperatur mørbrad, kjernetemperatur mørbrad av lam, lam, lam på grillen, lammebiff, marinert mørbrad, marinert mørbrad av lam, mørbrad, mørbrad av lam, mørbrad av lam med tilbehør, medium stekt biff, saftig biff, saftig mørbrad, saftig mørbrad av lam, sennep og honning marinade, sommermat, steketips biff, tips til korrekt steking av biff
Lam og fårekjøtt = en smak av norsk natur. Her har jeg kjøpt ferdig marinert fårefilet, men den blir bedre om du marinerer den selv med masse krydder, urter og rødvin, men det er lettere å få tak i ferdig marinert, nå i disse grilltider
Klikk på lenkene under så får du oppskriftene. Lam ytreBeregn 200-250 gram kjøtt per person. Hva er vel bedre enn friske grønnsaker rett fra torvet, nypoteter, varmt i lufta og en mann som ler når han griller
Marinertlammefilet med søtpotetmos er supergodt. Norsk lam er bare så godt. Når jeg skal fråtse litt, er ytrefilet av lam noe jeg gjerne kaster meg over
Som tilbehør har vi grønn salat med frisk smak av mynte samt marinert rødløk. Her er oppskriften. I dag tenkte jeg vise dere en sommerfavoritt, nemlig wraps med lammekjøttdeig med mye smak av Midt-Østen
Jeg plukket med meg ferdig marinerte grillskiver av lam fra den lokale nærbutikken, enkelt og greit. Serverte lammet med en herlig, vårlig pastasalat med pesto, salat, frukt og bær ♫♪
De fikk en utfordring med lam og asiatiske smaker, som de løste veldig bra. Den er kjempegod å grille, som jeg har gjort i oppskriften som du finner her