Marinert kongekrabbe oppskrifter

Italiensk aften #2

Italiensk aften #2

Marinerte jordbær i sitronmelisse, basilicum og sitronskall. Sommermåltidet startet med en frisk salat med syltet villaks og kongekrabbe, crispi, rosso, litt valnøtter, finstrimlet purreløk, agurk og sukkererter, med en enkel vinaigrette, etterfulgt av en vermicelli vongole, englehårspasta med hjerteskjell
Italiensk aften #2

Italiensk aften #2

Marinerte jordbær i sitronmelisse, basilicum og sitronskall. Sommermåltidet startet med en frisk salat med syltet villaks og kongekrabbe, crispi, rosso, litt valnøtter, finstrimlet purreløk, agurk og sukkererter, med en enkel vinaigrette, etterfulgt av en vermicelli vongole, englehårspasta med hjerteskjell
I kjærlighetens tegn

I kjærlighetens tegn

Musserende herligheter kom i glassene og vi fikk nyte spennende amus bouche bestående av crispy bacon marinert i lønnesirup og manchego-toast med honningkrem
Kongekrabbe

Kongekrabbe

Marinertkongekrabbe på grillen. Når du har en så god råvare som kongekrabbe for hånden, er det egentlig best å servere den så naturlig som mulig
Kongekrabbe med urtesmør.

Kongekrabbe med urtesmør.

Kongekrabbe med hjemmelaget nydelig smør til å marinere krabbe klørne i.  Kongekrabbe klør. Hei sann. Jeg blir bare mer og mer glad i fisk og skalldyr
En deilig treretters

En deilig treretters

Som en nydelig avslutning hadde vi minipavlova med mascarponekrem og balsamicomarinerte jordbær. Vi startet med Kongekrabbe med avokadokrem og soyasmør
Sushifredag

Sushifredag

Laks, tunfisk, reker, kongekrabbe, kamskjell eller annen sjømat. Er du lei av fredagstacoen. Vi garanterer god stemning når du serverer sushi med et godt følge i glasset

Fisk og fiske; skremmer dette deg?

Eller kongekrabben som vi sier. I et fransk TV-program, riktignok fra 2007, på en tysk TV-kanal, skvatt jeg da jeg kikket litt bedre på det de opplyste om fisk

Sushikurs på Hadeland

Til nigirisushi og maki bruker du denne marinerte sushirisen. Hvert av disse forslagene krever ca ½ porsjon ferdig kokt og marinert sushiris

Nyttår 2010

marinert ost. Kongekrabbe med mangosalat. marinert ost. Meny 2010. Apertif. Vannbakkels med ost- og pepperrotkrem