Det sies at man ikke skal steke marengs på en regnværsdag, men dette gikk ihvertfall fint. Til pynt brukte jeg jordbær, kiwi, blåbær og oppkuttet sjokolade
En deilig marengskake med sjokolade, lagt i lag med deilig krem,valnøtter og jordbær. Når siste bunn er lagt på, smører du godt på med resten av kremen, før du topper det hele med masse oppkuttede jordbær og sjokoladekrøller
Fortsett å piske (jeg bruker elektrisk) til du får en stiv og blank marengs som står av seg selv om du lager topper på den og som ikke rikker seg av flekken om du snur bollen med marengs oppned
Sprøyt marengsen rundt jordbæret. Tilsett sukker, en ts av gangen til det blir marengs. Friske jordbær. Jeg ble inspirert av Ole Martin sin oppskrift så har brukt hans oppskrift men dekker noen av dem med rosa sjokolade
For meg er nougat sjokolade, men denne kremen var en luftig type marengs med bl. Gjør også sprøyteposen klar, slik at du ikke må begynne å lete etter dette mens marengsen står i bollen og stivner