Vi feirer midtsommer med en ekstra stor Pavlova her på Det søte liv. Dekk eventuelt over marengskaken med et stykke bakepapir på slutten av steketiden, så den holder på den hvite fargen
For en fantastisk smaksopplevelse, denne må deles med fler. Pynt deretter kaken med friske bær, jeg brukte jordbær delt i to, bringebær og amerikanske blåbær
Pynt deretter med deilige friske bær. Det er store uenigheter om hvor Pavlova kaken egentlig stammer i fra og både Australia og New Zealand påberoper seg retten til oppfinnelsen
Legg en liten klatt med (avkjølet) karamell nedi og topp med litt smeltet sjokolade igjen. Helt til slutt har jeg trukket vinner av boka Sunnere livsstil med Kristine Weber
La dette stå mens du moser dadlene med stavmikser eller blender. Trippel sjokolade brownie. bruk en skje med varmt vann på til å trykke deigen flat - så går det lettere
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.