En litt anderledes å god måte å steike båtpotetebe på. 100g smør ca 1kg poteter 80g mel 60g revet permesan 2 Ts knuste sennepsfrø 1 Ss paprikapulver 0,5 Ts chilipulver litt nykvernet pepper. vask potetene ( ikke skrell dem) del dem i 4-6 like store båter
Har du ikke gratinert fennikel i den berømte potetgratengen tidligere så anbefaler jeg deg å prøve. Skrell potetene og skjær de i tynne skiver, her er mandolin det perfekte kjøkkenredskap
Jeg kom over en side kalt Hobbykokken med gode tips til tilbereding av poteter for å gjøre dem sprø og gode utenpå og fluffy og myke inni (se link nederst på siden)
Bakt potet med smårettbacon. Start med å sette potetene i ovnen, dette tar lengst tid. Snitt et kryss på toppen av potetene, og stikk noen hull med en gaffel litt her og der
Gi purreløk og potetbitene litt tid sammen med en klunk olivenolje på middels varme, så skal jeg love deg at smakene veller fram i denne enkle, rimelige og sunne suppen
Sil av vann og tørrdamp potetene. Finhakk persille og dryss over potetene ved servering. Grønnsaker og poteter rensker jeg om morgenen og lar ligge i kaldt vann
Som tilbehør serverte jeg stekte potetbåter og en grønn salat. KRYDDERSTTEKTE POTETER. Skrell potetene, har du nypoteter, er det nok at du skrubber de godt
Grillet torsk med ananas og granateplesalat og bakt, grillet potet med kryddersmør. Dette foccacia-brødet tar utrolig kort tid å slenge sammen og trenger ingen elting, men det tar en del timer å heve