Lette bakverk oppskrifter

Vannbakkels med bringebærkrem ♥

Vannbakkels er franske, luftige, lette og sprø bakverk. I Frankrike kalles de profiteroles når de fylles med vaniljekrem eller vispet krem og drysses med melis eller dekkes med sjokoladefondant

Lyntur til Lyon

Det var alle relativt lette, unge viner, med unntak av Saint Joseph, som jeg foretrakk. Bakverk med praliner
Vanilje i mitt hjerte

Vanilje i mitt hjerte

De er vanvittige gode, og er lette å lage. At jeg kan se de sorte frøene i bakverket, er et kvalitetstegn på det som er laget

Alt du trenger å vite om Dyreparken

De er så flotte, og det er alltid spennende å gå langs gjerdet og lete etter dem, for det er ikke alltid de er like lette å få øye på ved første blikk
Vridde baguetter med oliven

Vridde baguetter med oliven

De er lette å lage, og de smaker aller best nystekt. Dekk til bollen, og la deigen heve til dobbelt volum (eller helst litt lenger, lang hevetid – inntil 2 timer – gjør bakverket bedre)
Risboller

Risboller

Jeg synes delfiafett smaker grusomt og ikke har noenting å gjøre i bakverk så jeg lette en stund etter en oppskrift uten det og fant denne og den er mye bedre
Kanelboller med bokhvete

Kanelboller med bokhvete

De er også glutenfri og laktosefri, og lette å lage helt melkefri for dem som ønsker det. Søtt bakverk
INGEFÆR-FAKTA:

INGEFÆR-FAKTA:

Det kan brukes i sokkene for å behandle fotsopp eller for å lette et tett hode i forbindelse med forkjølelse og influensa
Det store nøtteleksikonet del 2

Det store nøtteleksikonet del 2

Disse mellomlange fettsyrene er lette for kroppen å bruke som energi og er en viktig kilde for de som modererer karbohydratene eller spiser lavkarbo

Reisebrev frå England

Etter ein naturleg tur på toalettet tok me ut for å shoppe på Arndale. Eg kjøpte meg nokre frekke bakverk som alle smakte særs dårleg, så etter tre bit fann eg ut at i dag klarer eg meg utan frukost

Mariaboller – lette, søte, sprø og fyllt med vaniljekrem

Det som er så utrolig gøy med vannbakkels er jo att det som skjer i ovnen nesten kan betegnes som et mirakel – du legger noe kjedelige greier på bakebrettet og når du tar det ut av ovnen har det forandret seg til et helprofft og nydelig bakverk

Krydder og Marinader

Det brukes ofte som krydder til pølser og kjøttprodukter, i ris og potetretter, i omeletter og til fiskPasser til

EAT Right – Slik støtter du Gunhild Stordalens Masterplan!

), lette å oppbevare, koster lite og gjør at du kaster mindre mat. Havregrøt, overnight oats, byggryn istedetfor ris og pasta, frø på salater, i smoothier, bakverk, desserter og i frostblandinger metter mye så du spiser mindre kjøtt og sukker