for å få pannekakene crispy og lette så skal du alltid ha soda, selters eller farris i. Der var det wienerschnitzler, ungarske gryter og bakverk over en lav sko
Vannbakkels er franske, luftige, lette og sprø bakverk. I Frankrike kalles de profiteroles når de fylles med vaniljekrem eller vispet krem og drysses med melis eller dekkes med sjokoladefondant
De er lette å lage, og de smaker aller best nystekt. Dekk til bollen, og la deigen heve til dobbelt volum (eller helst litt lenger, lang hevetid – inntil 2 timer – gjør bakverket bedre)
Jeg synes delfiafett smaker grusomt og ikke har noenting å gjøre i bakverk så jeg lette en stund etter en oppskrift uten det og fant denne og den er mye bedre
Disse er typisk gresk bakverk bakt med olivenolje og konjakk, fylt med rosiner, mandler og krydder. LIKE KAKEMILLA ON FACEBOOK HERE English version along with NorwegianNorsk
Etter ein naturleg tur på toalettet tok me ut for å shoppe på Arndale. Eg kjøpte meg nokre frekke bakverk som alle smakte særs dårleg, så etter tre bit fann eg ut at i dag klarer eg meg utan frukost
Det som er så utrolig gøy med vannbakkels er jo att det som skjer i ovnen nesten kan betegnes som et mirakel – du legger noe kjedelige greier på bakebrettet og når du tar det ut av ovnen har det forandret seg til et helprofft og nydelig bakverk
), lette å oppbevare, koster lite og gjør at du kaster mindre mat. Havregrøt, overnight oats, byggryn istedetfor ris og pasta, frø på salater, i smoothier, bakverk, desserter og i frostblandinger metter mye så du spiser mindre kjøtt og sukker