Lette luftige hveteboller oppskrifter

Premiere på mandag: Idas fristelser

Premiere på mandag: Idas fristelser

Dette er boller som er så luftige at du nesten frykter at de skal lette. Her griper Ida til en av sine favorittingredienser når hun bruker kremost for å lage hveteboller med Cream Cheese-glasur og noen lekre Mini Blueberry Cheesecakes
Hveteboller-Mandagskos

Hveteboller-Mandagskos

Jeg fikk jo litt hjelp av bakeren i huset, og resultatet ble kjempe saftige, lette og luftige boller
Fastelavnsboller

Fastelavnsboller

Til denne oppskriften på fastelavnsboller starter du med å smelte smøret. Ha deretter i melken og varm det til 37 °C

Appelsinboller

La bollene heve seg luftige, ca 40 min. Smuldre opp gjæren i en bakebolle. Smelt smøret. Bland melken i smøret og varm opp blandingen til den er lunken (37°C)

SUNNE BOLLER

Bollene er jo ikke akkurat lette og luftige, men smaken er faktisk om ikke på linje med - veldig nær vanlige boller