Tomater, lamog aubergine er som jeg ser det a match made by Allah in. I morgen kveld skal restene bli til indisk curry med litt ekstra krydder, kokosmelk og poteter
Skjær opp tomatene og tilsett sammen med hvitvin, stekesjyen fra lammetog bladene fra fennikelen. Stek lammekjøttet i rikelig med olivenolje sammen med rosmarin
aubergine, tomatsaus med kjøttdeg av lam/storféog bechamelsaus. Lammekjøttdeig inneholder en del fett, så jeg drenerte bort mesteparten av det overflødige fettet under steking
Kjøttsausen smakte deilig av lam, kanel, tomater og oregano og den hvite bechamelsausen ble perfekt tykk, kremete og mild med et hint av muskat og parmesan
Luksuskjøttboller som bakes i ovnen med en enkel og herlig sesamsaus. Men ingrediensene er helt annerledes og gir retten en umiskjennelig duft og smak av Midt-Østen
Lammegryte med potet og tyrkiske smaker. Aubergineruller med valnøtter og granateple. En liten oppsummering og de fem mest populære blogginnleggene fra måneden som gikk
Det er så vakkert der, og temperaturen passer meg mye bedre enn den her i Norge,haha. Maten er bare helt fantastisk-og noe av det beste jeg smakte var moussaka og tsatziki
Lammeplommen blir også kalt innerlåret, og er den møreste og saftigste delen på lammelåret. Den friske mynten og syren fra eddiken passer perfekt til det kraftige og smaksrike kjøttet