Tilsette fløte, rømme, og saften fra sitronen sammen med siste del av laksen som også er flaket opp. Ha dette oppi kraften sammen med finhakket gressløk, finhakket dill og halvparten av laksen som du har flaket opp i små biter
Serveres med grovt brød. Tilsett fløte, krydderurter og sitronsaft, og gi suppen et oppkok. Her er en enkel og rask kremet laksesuppe som smaker vidunderlig og varmer godt
Vil du servere en litt ekstravagant fiskesuppe anbefaler jeg deg å hive deg i kast med bløte konsonanter og la smaken av russik laksesuppe slå inn over deg som en forfriskende strandbølge
Laksesuppe. fløte. Ha erter, sitronsaft og fløte i gryta og la det bli småkoke i enda et par minutter. Det jeg gjorde feil, var å ha fløten oppi før jeg kokte opp, og å koke suppa for hardt
Smak godt til med eddik og sukker. Kok opp hvitvin, fiskekraft, sjalottløk og fløte i en kjele. Smak til med salt, pepper og sitron, og ha gressløk i til slutt
Slå i fløten og la det koke opp. Skrell og hakk sjalottløk og la den frese med ca. Suppen kan jevnes med melet (utrørt i litt vann) hvis du ønsker den tykkere
Smak til med salt. Kok 1 kg godt vasket og renset lakseavskjær i 1 1/2 liter vann sammen med 1 gulrot, 1 løk og 40 g stangselleri som er kuttet i biter. På 1/2 liter kraft tilsetter man 1 1/2 dl fløte eller rømme. 1/2 rød paprika, 1/2 grønn paprika og 60 g sjampinjong som er delt i biter, 2 rensede gulrøtter, 1 purreløk og 50 g stangselleri som alle er kuttet i staver på størrelse med en fyrstikk, 200 g laksefilet delt i cm store terninger. Grønnsakene has i lakse- og fløteblandingen slik at de får koke 5-6 minutter. 1/2 rød paprika, 1/2 grønn paprika og 60 g sjampinjong som er delt i biter, 2 rensede gulrøtter, 1 purreløk og 50 g stangselleri som alle er kuttet i staver på størrelse med en fyrstikk, 200 g laksefilet delt i cm store terninger. 2 minutter Smak til med salt