Bordet er i lakkert eik og er håndlaget, og det følger med seks stoler med beige stoff i putene. Jeg lovet dere for et par uker siden bilder av mitt nye gamle spisestuebord, og her kommer de
Jeg laget i dag den siste hjemmelagde fiskegratengen som vi hadde i fryseren her hjemme - så nå er jeg veldig klar for å kjøpe inn former og lage masse nye fiskegratenger til å fylle litt av fryseren med
Dette er de siste årenes pinnekjøttmote, etter oppskrift fra kjendiskokken Eivind Hellstrøm, som virkelig har lykkes i å få folk til å prøve noe nytt med pinnekjøttet
En sliten teak kommode har fått nytt liv. Gamle møbler får nytt liv. Gamle møbler får nytt liv. 08 i Gamle møbler får nytt liv. 08 i Gamle møbler får nytt liv
Her gjelder det å lage mat fra bunnen av, ikkje berre på grunn av saltinnholdet, men halvfabrikata er proppfulle av konseveringsmidler og inneholder ingen nyttige nærinsstoff
Man trenger ikke alt nytt eller masse ekstrautstyr for å lage god mat. Jeg tror liker selskap på kjøkkenet, om det er en nabo som sitter på en stol og får smaksprøver og sladrer med meg mens jeg lager, eller to tre unger som henger rundt komfyren med hver sine oppgaver før middag
Legg et nytt lag karbonadedeig, hvit saus, speltlompe og fortsett til du har fått fire lag. Siden helgen er her og mange ønsker noe godt til helgemiddagen, vil jeg dra frem en av mine ultimate favoritter
(Husk å ta vare på kjernene, de kan ristes i ovnen og lages som snacks). Jeg er litt i bakemodus for tiden, så nå blir det et nytt prosjekt – av en gammel klassiker
Jeg har derimot aldri laget det selv før, men da jeg ryddet i kjøkkenskapet og fant en åpnet pakke svisker som begynte å bli i det tørreste laget, bestemte jeg meg for å prøve
Vi er fire familier som har slått oss sammen for å lage mat av alt som kan brukes fra dyret. Vi har nå kokt og laget sylte på hodene og den feite og gelatinrike kraften fra hodene har vi delt broderlig
Jeg skulle egentlig lagehjemmelaget peppersaus, men fløten min var blitt gammel, så da ble det en kjedelig peppersaus i posevariant(skamme seg) men det jeg pleier å gjøre er å steke ut skyen som er igjen i panna etter biffen er stekt, med fløte
Som den rutinerte underholderen jeg er, har jeg selvfølgelig mange flere ekstranummer på lager. NÅR DEN ER KALD, KJØR SUPPEN PÅ NYTT MED RENSEDE JORDBÆR
Skalldyrsalaten er frisk i smaken og faktisk veldig enkel å lage. Da hadde jeg gleden av å jobbe på kjøkkenet sammen med gårdeieren selv, Hans-Torer Mamen
Du kan trykke her om du vil lage noe så avansert men samtidig så flott bakeverk som croissanter. Annet Cupcakes Dessert Drikke Frokost Gjærbakst Hage Hageliv Halloween Hjemmelaget Juletid Kaker Om meg Pannekaker RAW Sukkerfri Suppe Terter Vegetar