Når de er ferdig stekte avkjøler du de litt før du lager en liten grop midt i muffinsen og fyller med vaniljekrem eller vaniljesaus Zero (men med sausen må muffinsene spises med skje da vaniljesausen er flytende)
Klassikeren er laget av mørk sjokolade og den skal stekes slik at den får flytende kjerne i midten. En av de mest kjente klassikere, som slett ikke er så vanskelig å lage
Jeg forsøker å unngå for mye sukker og stivelse nå om dagen, så disse er søtet med honning og lagetmed mel som går i kategorien grain free eller paleo, dvs
Begynne med å lage Appelsin Curd. Ved å blande inn Orange Curd får man også brukt plommene som blir til overs når man lager marengskrem, og det liker jeg
Pga allergismøret så savnet jeg litt den “salte og mer smaksrike” smaken man får av meierismør – så gleder meg til å lage disse med ordentlig smør neste gang
Klassikeren er laget av mørk sjokolade og den skal stekes slik at den får flytende kjerne i midten. En av de mest kjente klassikere, som slett ikke er så vanskelig å lage
Dise cupcakesene er veldig lettvinte og lages på kort tid. Muffinsene er toppet med en enkel sjokoladeglasur, men om du virkelig elsker sjokolade og appelsin kan du bruke frostingen fra i går istedetfor