Nydelige kokosmed masse godt inni. Rør til slutt inn havregryn, hvitsjokolade, tranebær ogkokos. Jeg var egentlig på jakt etter strikkeinspirasjon da jeg dumpet innom Doktor Ingrid og ble fristet av denne oppskriften
D. e. n. k. a. d. s. r. t. v. m. f. o. ø. i. M. j. b. æ. y. p. l. u. g. h. ,. H. å. T. L. V. 2. 0. 5. /. 1. J. 4. S. B. -. (. ). N. c. A. F. I. @. #. d l
Jeg hadde en halv til en pasjonsfrukt i hver av krukkene uten noe ekstra søtning, synes at pannacottaen er så søt i seg selv at det ville være godt med en syrlig kontrast
Og så ser det veldig fint ut med mørke nibs i hvitsjokolade. Og det er også veldig enkelt å lage, med mange endringsmuligheter om det er ingredienser du ikke har
Vanlig hvitsjokolade lages av kakaosmør, melk, sukker og som regel vanilje, ingrediensene her har ingen farge på seg ogdermed blir sjokoladen veldig lys, nesten hvit
Ha nøttene ut på et stekebrett kledd med bakepapir og dryss over en lite klype flaksalt. Dryss over hasselnøttpralin og la sjokoladen stivne i kjøleskapet
Du kan også bruke mørk sjokolade eller andre bær om du ønsker, bare fantasien setter grenser. Fremgangsmåte Bland alt sammen og form til cookies, sett kjølig
Hvis du har vært så uheldig å varme sjokoladen litt for mye så glasuren skiller seg er trikset å tilsette litt vann, start med en ts og pisk igjen, hvis det ikke er nok litt til
Til slutt vender du inn sjokoladenmed en slikkepott. Fridagene nytes hjemme med mine to små og det blir ikke så mye tid til baking , men litt cookies må man ha
Har fått helt dilla på hvitsjokoladekremog alt medhvitsjokolade. Dette ga meg kjangsen til å øve litt på å pynte cupcakes, så lekte litt med litt forskjellige ting
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.