Krydre med litt salt og pepper. 3 porsoner ris. Tid. 30 minAntall. 3-4 porsjoner. Ingredienser. . 3 kyllingfilet. Mange forskjellige grønnsaker kan brukes, men her er det brukt
Krydre godt og servér med litt chilisaus, eventuelt medris ved siden av. Nå har det vært to travle dager med en del møter, deriblant X-life og Cappelen Damm – men, det er heldigvis veldig hyggelige, givende møter som etterlater en del motivasjon, så det er bare å jobbe videre med innspill og idéer
Start med gjøre klar koking av ris om du skal servere det med. Akkurat denne wok-retten er proppfull med herlige og crunchy grønnsaker, som man oppnår ved at man tilsetter ingrediensene gradvis underveis etter hvor lang steketid de forskjellige ingrediensene har
Server med kokt ris. Denne retten kan lett varieres med ulike grønnsaker. Husk å kok ris. Lag først woksausen klar med å blande alle ingrediensene i en skål
Ønsker du å ha ris eller noe annnet til kan man det, men jeg synes det er veldig godt som det er. #wok #kylling #kokosmelk #grønnsaker #middagstips #forslag #til #woksaus #glutenfri #melkefri #laktosefri #Mat #matblogg #oppskrift #Allergivennlig #Enkelt #godt #Mors #middg #morsmiddag
Dette er en kylling wok med masse smak av friske urter og indiske krydder. Jeg tror faktisk ikke jeg har kjent så stor glede over å lage så enkel mat med så fantastisk resultat noensinne
I går snudde det, kyllingwokmed cashewnøtter gikk ned på høykant. Jeg har slitt med å få i mini rent kjøtt, det vil si fisk og ikke fiskekaker, kylling og ikke kyllingpølse