Kyllingpai med fløte oppskrifter

Kyllingpai

Kyllingpai

Servers med en frisk salat og en god dressing. Pai med bacon og spinat. Alternativt spinat eller brokkoli50 gr revet ost4 egg2 dl melk1 dl fløteSalt og pepper. Sett kalt i 20-30 minutterDekk en paiform med deigen og prikk godt med en gaffelForstek bunnen i ca. Fres hakket løk, asparges i biter og strimlet bacon på middels varmeTilsett kyllingkjøttet og la det surre med et par minutterFordel alt i paiskallet og dryss over revet ostHell over sammenvispet egg og melk/fløte, og krydre med salt og pepperStek på nederste rille ved 200 °C i ca

Kyllingpai

Serveres med rømme. Egg, melk, fløte og krydder blandes i en bolle. Oregano, luftløk og vårløk passer også godt i kyllingpai
Kyllingpai med tortillas.

Kyllingpai med tortillas.

Spre et lag med tortillas over osten. Serveres med frisk salat og rømmedressing. 1 medium løk, finhakket. 1 boks - ca 3 dl tomater med chili. 1 dl fløte. Fordel omtrent halvparten av sausen over kyllingen og topp med 1/3 av osten. Spre resterende 1/2 kyllingen over tortillasene, og topp med nesten alt av den resterende sausen, gjem en 1/2 kopp saus. Topp med 1/3 av ost, og de gjenværende tortillasene. Følg med til toppen er gyllen, 2 til 5 minutter. 1 medium løk, finhakket. 1 boks - ca 3 dl tomater med chili. 1 dl fløte
Kylling- og baconpai

Kylling- og baconpai

Denne deilige kyllingpaienmed bacon, hvitløk og sennep er noe for seg selv. En deilig pai som skiller seg litt ut med ekstra god smak
Kyllingpai med bacon

Kyllingpai med bacon

Visp sammen egg, fløte, cottage cheese og kesam. Dekk med ost. Ha kyllingen og bacon i en paiform og hell eggefløteblandingen over
Kyllingpai

Kyllingpai

 Fordel kyllingbitene (rå) og spinatblandingen over den forstekte paibunnen, fortsett med noen gode biter med fetaost, hell over melk- og fløteblandingen og avslutt med å drysse pinjekjerner og revet ost på toppen
Kyllingpai med tortillas.

Kyllingpai med tortillas.

Spre et lag med tortillas over osten. Serveres med frisk salat og rømmedressing. 1 medium løk, finhakket. 1 boks - ca 3 dl tomater med chili. 1 dl fløte. Fordel omtrent halvparten av sausen over kyllingen og topp med 1/3 av osten. Spre resterende 1/2 kyllingen over tortillasene, og topp med nesten alt av den resterende sausen, gjem en 1/2 kopp saus. Topp med 1/3 av ost, og de gjenværende tortillasene. Følg med til toppen er gyllen, 2 til 5 minutter. 1 medium løk, finhakket. 1 boks - ca 3 dl tomater med chili. 1 dl fløte
Kyllingpai

Kyllingpai

Pisk eggene lett og bland medfløten. Ha i hvitløk, og bruk godt med salt og pepper. Server gjerne med en grønn salat
Kyllingpai med timian

Kyllingpai med timian

Pisk eggene lett og bland medfløten. Krydre med salt og pepper. Server gjerne med en grønn salat. 3 dl matfløte. 3 dl matfløte
Kyllingpaier.

Kyllingpaier.

Ha løk og hvitløk tilbake i pannen og tilsett mais, erter, sennep, salt, pepper, sherry og nok fløte til det blir greit med saus rundt kyllingen
Noe godt til helga kanskje ?

Noe godt til helga kanskje ?

Herlig kyllingpaimed masse smak. Og så kom den herlige fredagen igjen, med løfter om lange frokoster og kosestunder fremfor peisen med en god bok
1..2..3..begynn å koke!

1..2..3..begynn å koke!

Sellerirotsuppe, Østens kyllingpai og gulrotmuffins. Vi ble delt inn i grupper, ble gitt et sett med råvarer og skulle selv komponere en meny som skulle presenteres, bedømmes og smakes på

Kyllingpai

Bland fløtenmed de rørte eggene. Serveres med revet fersk kål. Mål opp fløten og rør inn potetmelet i fløten

Kyllingpai

Strø over melet og spe med kraft og fløte. Arbeid raskt med så få bevegelser som mulig. Smak til med salt, pepper, estragon og soya

Chicken potpie

Smak til med muskat, salt og pepper. Kjevle ut deigen og dekke formen med deiglokket. Rifle kanten med en gaffel og lag noen små snitt i lokket