Servers med en frisk salat og en god dressing. Pai med bacon og spinat. Alternativt spinat eller brokkoli50 gr revet ost4 egg2 dl melk1 dl fløteSalt og pepper. Sett kalt i 20-30 minutterDekk en paiform med deigen og prikk godt med en gaffelForstek bunnen i ca. Fres hakket løk, asparges i biter og strimlet bacon på middels varmeTilsett kyllingkjøttet og la det surre med et par minutterFordel alt i paiskallet og dryss over revet ostHell over sammenvispet egg og melk/fløte, og krydre med salt og pepperStek på nederste rille ved 200 °C i ca
Spre et lag med tortillas over osten. Serveres med frisk salat og rømmedressing. 1 medium løk, finhakket. 1 boks - ca 3 dl tomater med chili. 1 dl fløte. Fordel omtrent halvparten av sausen over kyllingen og topp med 1/3 av osten. Spre resterende 1/2 kyllingen over tortillasene, og topp med nesten alt av den resterende sausen, gjem en 1/2 kopp saus. Topp med 1/3 av ost, og de gjenværende tortillasene. Følg med til toppen er gyllen, 2 til 5 minutter. 1 medium løk, finhakket. 1 boks - ca 3 dl tomater med chili. 1 dl fløte
Fordel kyllingbitene (rå) og spinatblandingen over den forstekte paibunnen, fortsett med noen gode biter med fetaost, hell over melk- og fløteblandingen og avslutt med å drysse pinjekjerner og revet ost på toppen
Spre et lag med tortillas over osten. Serveres med frisk salat og rømmedressing. 1 medium løk, finhakket. 1 boks - ca 3 dl tomater med chili. 1 dl fløte. Fordel omtrent halvparten av sausen over kyllingen og topp med 1/3 av osten. Spre resterende 1/2 kyllingen over tortillasene, og topp med nesten alt av den resterende sausen, gjem en 1/2 kopp saus. Topp med 1/3 av ost, og de gjenværende tortillasene. Følg med til toppen er gyllen, 2 til 5 minutter. 1 medium løk, finhakket. 1 boks - ca 3 dl tomater med chili. 1 dl fløte
Sellerirotsuppe, Østens kyllingpai og gulrotmuffins. Vi ble delt inn i grupper, ble gitt et sett med råvarer og skulle selv komponere en meny som skulle presenteres, bedømmes og smakes på
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse