Jeg bruker brokkoli, gulerøtter, blomkål, rød og gul paprika,, minimais og kikerter. Ta ut kyllingbitene når de er ferdig stekt og legg tilside sammen med hvitløksfeddene (gjerne med litt aluminiumsfolie rundt) Ta fløteogcremefraiche i pannen som du har stekt kyllingen i og kok opp
Ha i fløte, cremefraiche, kyllingbuljong, allehånde og soyasaus i stekepannen. Tyttebær er ofte forbundet med retter av vilt, men det var godt til kyllingogså
Kyllingkjøttdeigog spaghetti i tomatsaus med kidneybønner, stekt squash, sopp, løk. Da skal jeg ha den middagen som jeg har tenkt å tipse dere om nå, nemlig laks med kremet pasta ogbrokkoli
Hvis man vil ha kjøtt i denne retten, passer både kjøttdeig, svin, kylling eller skinke. Og hvis man vil ha litt mer saus, en litt mer flytende rett, så bruk enten mer fløte eller man kan ta vare på litt av vannet man kokte brokkolien i og bruke dette til og gjøre sausen litt tynnere
Jeg serverte kylling i egne skåler, og godt med dampet brokkoli ved siden av. Forrige tirsdag hadde vi en ny rollespillaften, og i den forbindelse stekte jeg noe kylling, dampet brokkoli, kokte pasta, og lagde en ostesaus