Krydret fiskesuppe oppskrifter

Syrleg fiskesuppe

Syrleg fiskesuppe

I dag lagar eg ei deilig fiskesuppe, der eg har prøvd å leite fram den litt gamaldagse syrlege smaken som det var meir vanleg å framheve før i tida
Mine beste kokebøker

Mine beste kokebøker

Perlehøns og krydret te og kaffe, dadler, nøtter i honning og lekre kreasjoner av frukt, grønnsaker, småkaker og overdådige buffeter
Litt forskjellig.

Litt forskjellig.

Jeg har krydret med malt koriander, malt kardemomme, malt paprika, malt gurkemeie, malt kanel og malt spisskummen

IDEER

 I månedens Stella var det en oppskrift på fiskesuppe som så utrolig delikat ut. Søtpotetene ble det i skiver, krydret med hvitløk og chili, og stekt på 200 grader i 15 minutter

Vinen som roper sommer

Vinen fungerer også fint sammen en saftig burger med pulled pork og bakt potet, eller litt lett krydret thaimat
Ølgulasj til kalde vinterdager.

Ølgulasj til kalde vinterdager.

Så skjær du kjøttet i terninger og steker det kjapt på høy varme, krydret med salt, pepper og paprikapulver
Fiskesuppe

Fiskesuppe

Krydret med urtesalt. To laksefilèter, en blokk torsk, og en pakke seifilèt. En liten kålrot, en halv purre, 4 mindre gulerøtter, en liten blomkål og en liten brokkoli
Fiskesuppe

Fiskesuppe

Her har jeg brukt laks som jeg hadde i fryseren, denne er krydret med basilikum og hvitløk. Fiskesuppe er næringsrikt og godt og kan varieres med ulike fisketyper og skalldyr, her er det bare å bruke fantasien
Krydret tomatsuppe med Torsk

Krydret tomatsuppe med Torsk

laget en fantastisk god fiskesuppe. I forrige uke var Fruen hjemme hos Mamma og Pappa T. og spiste middag
Sursild, øl og akevitt.

Sursild, øl og akevitt.

Fra Saint-Gildas-des-Bois til Saint-Malo med fiskesuppe. 6 stk  sildefilet, krydret. 6 stk sildefilet, krydret
Surt og søtt

Surt og søtt

Det er og kjempegodt i små bitar i lys fiskesuppe. Hausten er tida for dei gode grytene, med kjøt, fyldig saus og saftige rotgrønsaker
Krydder, urter og vin.

Krydder, urter og vin.

Basilikum, med sin litt pepperkrydrete aroma er en veldig allsidig urt. Sauser, kjøtt- og fiskesupper, potetretter, ertesuppe, kålrotstuing og sammen med kjøtt
Et knippe gode viner

Et knippe gode viner

På smak har den en fin mykhet, røde bær, sjokolade, krydret og en tørr men saftig balansert utgang. Den har også en fin fedme på smak som gjør at jeg ville ha drukket den til chowder med mais eller fiskesuppe med uer, og da temperert til 14-15º C