I månedens Stella var det en oppskrift på fiskesuppe som så utrolig delikat ut. Søtpotetene ble det i skiver, krydret med hvitløk og chili, og stekt på 200 grader i 15 minutter
Krydret med urtesalt. To laksefilèter, en blokk torsk, og en pakke seifilèt. En liten kålrot, en halv purre, 4 mindre gulerøtter, en liten blomkål og en liten brokkoli
Her har jeg brukt laks som jeg hadde i fryseren, denne er krydret med basilikum og hvitløk. Fiskesuppe er næringsrikt og godt og kan varieres med ulike fisketyper og skalldyr, her er det bare å bruke fantasien
Basilikum, med sin litt pepperkrydrete aroma er en veldig allsidig urt. Sauser, kjøtt- og fiskesupper, potetretter, ertesuppe, kålrotstuing og sammen med kjøtt
På smak har den en fin mykhet, røde bær, sjokolade, krydret og en tørr men saftig balansert utgang. Den har også en fin fedme på smak som gjør at jeg ville ha drukket den til chowder med mais eller fiskesuppe med uer, og da temperert til 14-15º C