Hvitløk- og chili-marinertekoteletter med stekte grønnsaker og quionoa. Lag tomatsaus (oppskrift her) eller den olivenoljebasertepizzasausen (oppskrift her)
Hvitløk- og chili-marinertekoteletter med stekte grønnsaker og quionoa. Det er viktig at pizzasteinen varmes opp med ovnen, eller så kan du risikere at den sprekker
Pølser, hamburger, koteletter, biff, grønnsaker, kommer inni denne kategorien. Mange restauranter bruker sagflis på bunnen av en langpanne iovnen, mens kjøttet legges på en rist over
Fordel tomatsaus og grønnsaker i en ildfast form, og legg kotelettene på toppen. Tilsettfinhakket oregano og tilsetthvitvinen (alkoholen kommer til å fordampe under stekingeniovnen)
Vi hadde det med pasta (og egentlighvitløksbrød), men du kan også bruke det som tilbehørtilskinkebiff, koteletter, urtemarinert torsk eller steinbit eller til köfte
Mamma lager den alltidi en stor ildfast form, men jeg lager den alltidi enten en dyp ildfast bolle eller i en jerngryte, det er mest fordi jeg alltid søler og brenner meg når jeg skal ha den ildfaste formen ut av ovnen
Pølser, hamburger, koteletter, biff, grønnsaker, kommer inni denne kategorien. Mange restauranter bruker sagflis på bunnen av en langpanne iovnen, mens kjøttet legges på en rist over