Sommermåltidet startet med en frisk salat med syltet villaks og kongekrabbe, crispi, rosso, litt valnøtter, finstrimlet purreløk, agurk og sukkererter, med en enkel vinaigrette, etterfulgt av en vermicelli vongole, englehårspasta med hjerteskjell
Sommermåltidet startet med en frisk salat med syltet villaks og kongekrabbe, crispi, rosso, litt valnøtter, finstrimlet purreløk, agurk og sukkererter, med en enkel vinaigrette, etterfulgt av en vermicelli vongole, englehårspasta med hjerteskjell
kongekrabbe. ) , dim sum og vårruller eller større hovedretter (Barbequemarinert indrefilet. På onsdag overrasket jeg barna med å ha pakket badetøy når jeg hentet de i barnehagen, så satte vi oss rett på sykkelen og suste til Frognerbadet
På denne menyen er det selvfølgelig kongekrabben som utgjør hovedingrediensen. Av ”Small Blinds”, eller forretter som det egentlig er, byr menyen på The Stack som er ekstra gode stekte potetchips, basert på oppskriften fra Heston Blumenthal
Passer som forrett eller hovedrett. Til 4 personer trenger du300 g pastamel type 00 eller hvetemel1 ss salt3 egg, sammenpisket70 g smør smeltetFyll175 g kongekrabbekjøtt175 g ricottafinrevet skall av 1 sitronen klype tørkede chilliflak2 ss hakket bladpersillesaltpepperFremgangsmåteSikt mel og salt på en arbeidsflate
Jeg spiste rillete på kongekrabbe og krabbe med sitronaioli, syrnet fennikel, krabbeglaze og ristede peanøtter til forrett, brasert svinekjake og pancopanert høyrygg av svin med rødvinssaus, rårørt traneær, rosenkål og rotgrønnsakspurè til hovedrett og varm sjokolade kake med valnøttscookie, kaffe og sitrongressiskrem til dessert
Oreo kjeksbunn. Knus Oreokjeks og pecannøtter i en food processor med hakkekniv. Bland med smeltet smør. Press kjeksblandingen godt ned i bunnen på en liten, bakepapirkledd langpanne (ca 20x30 cm)