Kongekrabbe klar tilgratineringiovn ♫♪. Kongekrabbe, også kjent under navnet kamtsjatkakrabbe og russerkrabbe, er en storvokst krabbeart som hører til gruppen med trollkreps
Til slutt stekes de til de får den fine, deilige og sprø overflaten som de er så kjent for. På denne menyen er det selvfølgeligkongekrabben som utgjør hovedingrediensen
Canneloni med kongekrabbe ble servert med en eplegelé med rognebær i. Et eksperiment. Jeg ville beholde rognebærene hele, og bare lettkoke dem i eplemosen før jeg lagde gelé
Trikset er en veldigdeiligstuffing - og stekepose. Fikk dessverre ikke tatt bilde av forretten (da svimet jeg litt rundt som vertinne/kokke) - en nydelig forrett med kongekrabbe/salat/vinaigrette
Smør skjæres iterninger og smeltes i en stekepanne med høye kanter uten å røre. Fisk som ble perfekt stekt, en fantastisk skalldyrsaus laget på kongekrabbe og herlige hestebønner til