Til variasjon er det også godt med et par ts karri i sausen, passer nydelig til kokos og lime. Kok opp kokosmelk og tilsett finhakket løk, revet muskatnøtt, limesaft/kaffirlimeblad, salt og pepper
Klassisk fish Moilee // Kokosfisk. Du kan lage den i ønsket styrke, chilien og krydderne fjerner sødmen i kokosmelken slik at den blir spennende i smaken og ulik thai-retter
Hell i kokosmelken og visp/kok den inn med karripastaen/oljemiksen. Hvis du vil servere som suppe, heller du bare i en boks ekstra kokosmelk og gir beng i maisennaen, og så…voilá
Rør inn karri. Hell over kokosmelk og kraft. Hvis du synes gryteretten er for skvipete og tynn, kan du løfte ut kylling og grønnsaker og koke inn kokosblandingen i 5 minutter til. 1 ss grønn karri. 1 boks kokosmelk. 1 ss fisk sauce/Nam Pla
Spennende indisk krydderblanding med smak av kokos, lime og chili. Blad og frø brukes også i pikkels og i indisk matlagning brukes blad og i frø i masalaer og karri