Fritertfisk er kjempegodt På bildet over, ser du "fish and chips", engelsk gatemat som tradisjonelt lages av hysefileter, men du kan bruke sei, torsk eller brasme også
Jeg hadde tatt opp laks og god fiskepudding fra fryseren i går kveld, så da var det bare å sette fantasieni gang og komponere noe godt av det jeg hadde for hånden
I denne fiskeformen er det bare helt enkle ingredienser som du vanligvis har i matskap og kjøleskap. Skrell potetene og del ilitt tykke skiver, hakk hvitløken, kutt opp selleriogfenikkel, og skrell og skjær løken iskiver
Legg løk, fennikelogpersille nederst i formen. Bitar av fisk oppå. Bildet henta fra fishfanatics. Legg så eit lag potet og gjenta prosessen ein gong til
Bruker du fiskerester for å gi smak til basen, så er det OK, men tenk på at alt skal moses med mixer, så skinnog ben og annet viikkevilspise må ut før du bruker stavmixeren
Den ene er dagens oppskrift- kikertgryta med kokosogkarriog den andre er en laksemiddag med en uslåeligsmakskombinasjon som jeg faktiskikke har delt på bloggen… ennå
Bland kokosmelk med krydder og soyasaus i en bolle, og hell over. Dette er en rett eivenninne av meg, Marit, lagde for littsiden, og som fristaveldig å prøve ut
Her har jeg lagd en wok med herlige grønnsaker, litt nudler og en kokos- ogkarrisaus. Varm en wokpanne evt stor stekepanne med littkokosoljeog ha ihvitløkog løk
)Hun skal ha kred for karri - ogkokos"risen", men resten av kreden tar jeg sjæl. Denne oppskriften bærer tildels preg av behovet for å bruke opp grønnsaker før de blirdårlige, og er tildelsinspirert av minvenninnePingusmiddag her forleden
Denne retten er proppfull av sunne grønnsaker, og så smaker den så deilig av kokosmelkogkarri. Legg strimlete gulrøtter oppiog la de blilitt myke før du legger paprika, sukkererter, karriog buljong
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.