Koke suppe bibringe oppskrifter

OKSEKRAFT- LYS ELLER MØRK KJØTTKRAFT

OKSEKRAFT- LYS ELLER MØRK KJØTTKRAFT

Jeg skal gå lange turer og koke oksekraft. Smaken er så mye bedre enn posesupper, posesaus, for ikke å nevne buljongterninger, at du må forberede deg på å bli avhengig av å ha kraft tilgjengelig når du først begynner å lage det
Potet og purresuppe

Potet og purresuppe

Helstekt kylling i Römertopf Bibringe i RömertopfMac and cheeseSort gryte "Et kyss uten kjærlighet er som suppe uten salt
OKSEKRAFT- LYS ELLER MØRK

OKSEKRAFT- LYS ELLER MØRK

Jeg skal gå lange turer og koke oksekraft. Takket være fremstilling av MSG, en viktig ingrediens i industrielt fremstil buljong, har posematen klart å etterligne smaken av naturlig umamismak i kraft og den tradisjonelle gryte- og suppematen er i dermed ferd med å bli mat for spesielt interesserte nerder og slowfood-entusiaster
Asiatisk høstsuppe

Asiatisk høstsuppe

Bruk kjøtt som egner seg for å koke en stund, for eksempel høyrygg, bankekjøtt, grytekjøtt, bog, oksehale eller bibringe

Fransk lykke

Her kan du ikke bruke dyrt kjøtt fordi kjøttet skal koke lenge – svært lenge. Jeg blir salig når jeg får gryter og supper som er kokt lenge
Fersk suppe

Fersk suppe

Sørg for å ha bein å koke kraft på. Eller er du heldig, får du kjøpt bibringe i ferskvaredisken. Dette er en typisk høstsuppe, men fortjener å bli spist året rundt
BIBRINGE BAKT I OVN TIL SØNDAGSMIDDAG

BIBRINGE BAKT I OVN TIL SØNDAGSMIDDAG

Lar man ben, brusk og fett sitte på under koke/steke prosessen, så får man et vidunderlig god smak. Regelen er at skal du ha ei smakfull gryte eller suppe så er dette kjøttet som gir en smak som er helt noe for seg selv
FERSK KJØTT, SUPPE OG SURSØT LØKSAUS

FERSK KJØTT, SUPPE OG SURSØT LØKSAUS

Kutter du potetene for å koke dem med i suppa får det en helt annen smak. Denne serverer jeg til kokt oksekjøtt (høyrygg el bibringe), grønnsaksuppe og kokte poteter

Oppskrift ferskt kjøtt og suppe.

Jo lengere denne småkoker, jo bedre blir kraften. Her kommer oppskriften på fersk kjøtt og suppen som vi hadde til middag i går
TRADISJONSMAT DU VET JEG HAR SANSEN FOR DET

TRADISJONSMAT DU VET JEG HAR SANSEN FOR DET

Kutter du potetene for å koke dem med i suppa får det en helt annen smak. Denne serverer jeg til kokt oksekjøtt (høyrygg el bibringe), grønnsaksuppe og kokte poteter
Bondsk kjøttsuppe

Bondsk kjøttsuppe

Og lukten som fyller hjemmet mens den koker er en bonus. Det blir også mye mat for pengene, selv om bibringe ofte er alt for dyrt i norske butikker
Middag og middagsrester

Middag og middagsrester

Og kjøtt som brunes før det kokes. Som minner mye om "Fersk suppe". Bibringe ble kjøpt inn på veien hjem, purre, persillerot og gulrot likeså