Har man først fått smaken på hjemmelaget saft, blir man fort litt bitt av safte-basillen. Jeg glemmer aldri den tynne ripssaften vi fikk servert da vi var små
Dersom man synes det tar litt lang tid hjelper det å koke det raskt opp mens man moser. eks tømme litt av basen i etterpå også om man vil ha mer bringebærsaft i stedet for å måtte sile det på ny
Press vannet av gelatinbladene som nå er myke og legg de i den varme bringebærsaften, rør godt om. Når bringebærsaften er stivnet og avkjølt kan du vispe kremfløten til krem, pass på å ikke vispe for mye
Bringebærsaft, sukker (både brunt, hvitt og vanilje) kokes opp. DEN MÅ IKKE KOKE. 1,5 dl bringebærsaft av 400 g frosne bringebær. ) 1,5 dl bringebærsaft av
Når saften koker heller du i jevningen, hell slik at du får en tynn stråle samtidig som du rører. Jeg foretrekker å bruke hjemmelaget saft eller Bringebærsaft fra Påldtun, den kan du handle hos Piknikkurven
Ta av litt bringebærsaft som du skal blande gelatin i. Bland det sammen med litt av bringebærsaften og la den smelte helt før du blander gelatinen sammen med resten av saften
Press vannet av gelatinbladene som nå er myke og legg de i den varme bringebærsaften, rør godt om. Når bringebærsaften er stivnet og avkjølt kan du vispe kremfløten til krem, pass på å ikke vispe for mye
Rør ut gelatin i kokende vann til gelatinen er oppløst. Om du er vegetarianer/veganer eller av andre grunner ikke spiser gelatin, er oppskriften uten gelatin en enkel måte å lage bringebær-te eller bringebærsaft på
DEN MÅ IKKE KOKE. Bringebærsaft, sukker (både brunt, hvitt og vanilje) ble kokt opp. 1,5 dl bringebærsaft av 400 g frosne bringebær. 1,5 dl bringebærsaft av 400 g frosne bringebær