1. Ha
de frosne bringebærene i en kjele, og varm opp (ikke koke). Når bringebærene har tint, mos dem sammen og bruk en sil for å få ut saften. Det er saften du skal bruke.
2 dl
fløte
5. Ha
sjokoladen over i en skål med bakepapir, og sett sjokoladen i kjøleskapet i minimum
6. Lag
kuler av sjokoladen med en skje eller kulejern
Ca 20 stk. 200 gr sjokolade. 1 ½ dl kremfløte. 1 ss smør. Jeg lagde 2 smaker ut av en porsjon. Bringebær og kokos, 10-15 dråper bringebær essens og 1 dl kokos
Bringebærtrøfler er jeg sikker på at kan bli veldig godt. Jeg hadde lest en annen oppskrift på bringebærtrøfler der det var litt wasabipulver i, og jeg hadde derfor ørlite wasabipulver i trøffelmassen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.