7 plater gelatin, bløtlegges i 5-7 min. 2 dl mandler, skållede og hakket. 2 beger kremfløte. 1 dl sukker. noen dråper mandelessens, smak deg frem det er viktig så det ikke blir for mye
Disse ingrediensene må trenger du for å lage semulepudding med rødsaus. Etter du har laget denne desserten har du da igjen masse sukker, semulegryn, mandeldråper og egg, samt en god del rødsaus
Server riskremen med rødsaus. Server riskremen med rødsaus. Riskrem har vi alltid på julaften. Bruk gjerne rester av julegrøten, bland med krem, og så har du en deilig dessert til julaften
til servering syltetøy eller rødsaus. syltetøy eller rødsaus. Bokhvete er ingen kornsort men en urt. Det brukes til grøt, som mel i kaker, som et alternativ til ris
Julies favoritt er riskrem med rødsaus. Det gikk plutselig opp for meg at vi i alle år har hatt desserter på julaften som én av jentene våre bare høfligst har spist
Genial å spise kald med rødsaus eller bær om du har spist risgrøt til middag eller kvelds dagen før. Bruker du å spise det samme til frokost hver eneste dag
Det skulle egentlig vært guacamole til, avocadoene ble kjøpt inn men de trenger nok noen dager ekstra på å begynne å vurdere å modne så i den grønne saus' fravær måtte det bli en ekstra god hjemmelaget rødsaus - salsa
Kremet hytteost med rødsaus. Rødsausen lagde jeg ganske enkelt av blandet (fun-light) bringebærsaft og maizena – varm opp i en kjele (ikke kok) til det tykner og la det deretter avkjøle i kjøleskap
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.