1. Skjær kjøttet i store terninger. Kok opp vann og ha i kjøttet. Kok opp på nytt og skum godt av. Tilsett løk og la Bidosen trekke på svak varme en halvtimes tid
Ja altså jeg er allerede klar for helg. Det er hardt å være på topp. ingen tvil om det. I dag blir det overkroppsøkt etter jobb før jeg drar hjem og jobber enda litt mer utover kvelden
Denne suppen er noe av det enkleste jeg vet om, og danner basen for flere sunne middager her hjemme. 7 dl kylling eller grønnsaksbuljong + 1 pose frosne lapskaus grønnsaker - ferdig
Det som drypper ned i bollen, er klar kraft, rusket samler seg i en geleklump. Varm opp den klare buljongen og server med ønsket tilbehør, gjerne kjøttet fra oksehalene
en av de mange fine ting ved å bo ute ved havgapet er sjøhusfestene. ) nå er det amatørkorpsjentene som skal kose seg med god mat (spleiselag) og drikke
1. Kok opp fiskekraft. 2. Stek gulrøtter, sjalottløk, sukkererter og chili i en gryte til det er blankt. 3. Ha i ingefær, hell på fiskekraften og la det koke i ca
Klar for grilling. 28. 05. 2014 kl. 17. 57 i. Blogg. God onsdag. Skinner sola hos dere også. Åh, jeg blir så glad. Jeg er ferdig på jobb, og tar nå med meg grillmaten og vinen til Nordnes parken
God morgen dere. Jeg skal snart komme meg avgårde til Skøyen for en hel dag med treningslære, og jeg må bare si jeg er så glad for at dette ble enda mer moro enn jeg hadde forestilt meg
Klar for morgendagen. 14. 13. Publisert 30. 10. 2014. 2 kommentarerI morgen er det endelig Halloween. For første gang på flere år, skal jeg feire denne dagen og gleder meg stort