1. Skjær kjøttet i store terninger. Kok opp vann og ha i kjøttet. Kok opp på nytt og skum godt av. Tilsett løk og la Bidosen trekke på svak varme en halvtimes tid
Denne suppen er noe av det enkleste jeg vet om, og danner basen for flere sunne middager her hjemme. Gode variasjoner kan være kokt skinke og pastaskruer, men som oftest går vi for disse enkle kylling kjøttbollene
Vi lager ofte vår egen kraft, og benytter alltid det som basis når vi for eksempel lager pastasaus. Det som drypper ned i bollen, er klar kraft, rusket samler seg i en geleklump
1. Kok opp fiskekraft. 2. Stek gulrøtter, sjalottløk, sukkererter og chili i en gryte til det er blankt. 3. Ha i ingefær, hell på fiskekraften og la det koke i ca
Gjør klarfor bløtkakebølgen - con spirito. Dynke med sherry på ferdigstekt bunn er ikke så ukjent for en del dedikerte bløtkakelagere - men å helle spiritus i selve røra
Denne oppskriften fikk jeg av ei dame som krysset min vei under utdanning i "oldtiden". Navnet på damen har jeg glemt, hvordan hun så ut også, men blomkålsalaten hennes lager jeg nesten hver gang vi griller
5 tips til kveldsmat - klar på under 5 minutter. ♥ Cottage cheese med masse godtBland den sammen med sukrin gold og kanel eller sukkerfritt syltetøy, og topp med friske bær og hakkede nøtter
Ha kremen oppi en liten bolle – eller fordel den gjerne i små porsjonsskåler. Chilikrem er godt tilbehør til grillet kylling- og kjøttretter, og ikke minst til grillede grønnsaker
Ravioli, fylt med oksehaleragu, servert i en klar buljongDette er en veldig god hovedrett som tilfredsstiller alle krav til synergisk umami og jeg skal forte meg å lage den om igjen
Den som er klippet og klarfor å syes sammen er faktisk til meg selv, måtte jo ha en jeg også. Her er en til ferdig, og så har jeg klippet klart til å sy enda en
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.