1. Skjær kjøttet i store terninger. Kok opp vann og ha i kjøttet. Kok opp på nytt og skum godt av. Tilsett løk og la Bidosen trekke på svak varme en halvtimes tid
Denne suppen er noe av det enkleste jeg vet om, og danner basen for flere sunne middager her hjemme. Gode variasjoner kan være kokt skinke og pastaskruer, men som oftest går vi for disse enkle kylling kjøttbollene
Endelig er det fredag. Og ikke bare det – min bedre halvdel kommer litt tidligere fra offshore enn først antatt, så det blir et lykkelig gjensyn senere i kveld
Vi lager ofte vår egen kraft, og benytter alltid det som basis når vi for eksempel lager pastasaus. Det som drypper ned i bollen, er klar kraft, rusket samler seg i en geleklump
1. Kok opp fiskekraft. 2. Stek gulrøtter, sjalottløk, sukkererter og chili i en gryte til det er blankt. 3. Ha i ingefær, hell på fiskekraften og la det koke i ca
Gikk på "Tante Gerda" for å ta en kaffe, gutta spilte spill også handlet vi på vei hjem. Lagde "kjernesunne vafler" da Vetle og Brage bestemte seg for å konkurrere i beyblade, som er det KULE i år og sikkert står på mange små gutters ønskeliste
Så let eg det stå ein liten time medane eg steikte poteter, klargjorde grønsakene og lagde dippen. Legg dei i ei ildfast form og ha på litt olivenolje, chilien, kvitlauken, salt, pepar og potetkrydder
Gjør klarfor bløtkakebølgen - con spirito. Dynke med sherry på ferdigstekt bunn er ikke så ukjent for en del dedikerte bløtkakelagere - men å helle spiritus i selve røra
Mer informasjon om kurset og påmelding finner du under kurs-knappen i menylinja her på bloggen. (Iphone-bilde tatt på impuls i stearinlys på hytta i påsken
For de som bor i Oslo er det årets første Bondens Marked i morgen på Valkyrie plass, da er det mulighet å få kjøpt litt god kortreist mat rett fra bonden
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.