1. Skjær kjøttet i store terninger. Kok opp vann og ha i kjøttet. Kok opp på nytt og skum godt av. Tilsett løk og la Bidosen trekke på svak varme en halvtimes tid
Ja altså jeg er allerede klar for helg. Det er hardt å være på topp. ingen tvil om det. I dag blir det overkroppsøkt etter jobb før jeg drar hjem og jobber enda litt mer utover kvelden
Denne suppen er noe av det enkleste jeg vet om, og danner basen for flere sunne middager her hjemme. 7 dl kylling eller grønnsaksbuljong + 1 pose frosne lapskaus grønnsaker - ferdig
En ting er sikkert svinekjøtt er ikke vanskelig å få tak i, men selv om det er lett tilgjengelig så skader det ikke å ta en tur til den lokale slakteren for dette også
Det som drypper ned i bollen, er klar kraft, rusket samler seg i en geleklump. Varm opp den klare buljongen og server med ønsket tilbehør, gjerne kjøttet fra oksehalene
en av de mange fine ting ved å bo ute ved havgapet er sjøhusfestene. ) nå er det amatørkorpsjentene som skal kose seg med god mat (spleiselag) og drikke
1. Kok opp fiskekraft. 2. Stek gulrøtter, sjalottløk, sukkererter og chili i en gryte til det er blankt. 3. Ha i ingefær, hell på fiskekraften og la det koke i ca
Gjør klar for bløtkakebølgen - con spirito. Lyst på kake. Hør her. ”Sukkerbrød med Brændevin”. Det er hva vår lille kokebok presenterer som historisk løsning på det evig aktuelle festbakverket
5 tips til kveldsmat - klar på under 5 minutter. ♥ Cottage cheese med masse godtBland den sammen med sukrin gold og kanel eller sukkerfritt syltetøy, og topp med friske bær og hakkede nøtter
Fisk til middag, er godt nå før jul. Det er lett fordøyelig og smakfullt. Laks er en vinner her hjemme, både blant barn og voksne, og kan varieres i det uendelige
Ovnsbakt hyse på en seng av grønnsaker. 08. 02. 2016 kl. 13. 53 i. Middag. Ingen kommentarer. Det er fisk til middag, og pus går som alltid av hengslene av fiskelukten 08
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.