) Serveres til vilt, kjøttkaker, lammestek. Den søte, litt bitre smaken en gele eller et syltetøy av rognebær og epler eller pærer gir, løfter haresteken, reinsdyrgryten eller rypefiletene til nye høyder
Rips smaker så godt sammen med noe veldig søtt, men det er også noe jeg synes er godt til kjøttkaker eller vilt – så her har dere min oppskrift på ripsgelé
Fastfood var dog slett ikke vanlig hos den jevne husmor, som selvfølgelig hadde gått husmorskolen og lært om hvite og brune sauser, kjøttkaker og stuet kål
eks kjøttkaker. Spesielt for barn som i løpet av en uke spiser mye tjafs i bursdager, avslutninger og andre helseskadelige hyggeprosjekt- er det å få i seg denne næringsbomben som motvekt rimelig viktig
2 ss smør smeltes i stekepanna, tilsett rosenkål og valnøtter, stekes lettBland i hakket bladpersille og fersk timiansalt/pepperVeldig godt til vilt, kjøttkaker etc 1 pk
Jeg brukte solbær til kjøttkaker, vilt og dessert. Solbær har vært mitt favorittbær siden jeg som liten gutt syklet rundt i beige kortbukser på min Tomahawk sykkel
Det er heller ikke noe i veien for å bruke rognebærgele til klassiske kjøttkaker i brun saus. Noen år har jaktsesongen ikke vært mer utbrett enn en tur i kjøttdisken på meny for å finne viltet,eller jeg får overtalt en jeger til og selge meg litt av sin fangst
Kjøttkaker i brun saus. Kjøttdeiggryte med et hint avvilt. 00, så hjelper det godt med en time ekstra under dyna etterfulgt av en lang og god frokost. 00, så hjelper det godt med en time ekstra under dyna etterfulgt av en lang og god frokost