Utrolig saftige, smakfulle kjøttkaker. Skal du fryse noen kjøttkaker, trenger man ikke gjennomsteike de, for da skal de jo varmes opp igjen, men skal man spise kakene på direkten har man de i sausen og lar kakene koke i rundt 10 minutter, slik at de helt sikkert er gjennomkokt, og sausen
Hjemmelagdekjøttkaker. Form deretter kjøttkaker med hendene og en skje du dypper i kaldt vann. En kjapp og enkel hverdagsmiddag som smaker fortryllende
du trenger. -to oppbløtede havrebrødskiver som finskjæres, 500 gr karbonadedeig, 2 egg, finhakket persille, salt og pepper (nykvernet), ellers krydder etter smak og behag
Jo en kan spise kjøttkaker hver dag, om en varierer de. Kreolske kjøttkaker er herved min favoritt. 2 dl BBQ saus (Prøv gjerne min hjemmelagde). 2 dl BBQ saus (Prøv gjerne min hjemmelagde)
Pitabrødene kan fylles med alt mulig, for eksempel søtpotetburgere, falafel, hummus, kjøttkaker av kylling, tacokjøtt, pulled pork, gryterett eller annet godt
Det er lett å bli oppgitt, men i stedet kan man glede seg over at man enkelt kan lage deilige hjemmelagde retter som du tåler, er sunnere, ferskere og ikke minst bedre på smak
Serveres selvfølgelig med varme pitabrød til, best er de når de er hjemmelagde. Skal du lage boller, rull deigen i hendene til kjøttkaker og klem dem litt flate