La så et lag med saus i bunnen av forma, så et lag medkjøttdeig stekt med masse paprikakrydder. Hadde også et lag medpotetmossiden jeg hadde litt rester i kjøleskapet
Jeg brukte en hackit (tilkjøttdeig) under hele tilberedningen, kjempegreit. Jeg har aldri vært noe glad i det før jeg prøvde denne oppskriften, på gratinertpotetmosmed egg og gressløk
Stek kjøttdeigeni en stekepanne medlitt smør eller olje og ha litt salt og pepper på. Tilsettkjøttdeigen og la det få småkoke en stund mens du tilberederpotetmosen
Kvern kjøtt tilkjøttdeig og stek i en stekepanne. Ha kjøttgryta i en ildfastform. Den består av en kjøttgryte med et lokk av potetmos og ost – ganske så deilig synes vi
Brun kjøttdeig av lam/storfé/karbonadedeigmedlitt salt og pepper og ha over med tomatsausen. Lammekjøttdeiginneholder en del fett, så jeg drenerte bort mesteparten av det overflødige fettet under steking
Hell kjøttsausen i en ildfastform og bre potetmosen over. Mos potetbitene og tilsett melk, smør (ikke ha i all melka med en gang, det kommer litt an på potetene hvor mye melk du trenger for å få en potetmosmedfinkonsistens)
Bland kjøttdeigen godt med en spiseskje eller med handen. Ha kyllingkjøttdeigen over i en bolle. Formtil baller ved hjelp av en ts og handa, dypp ts i kaldt vann mellom bollene så henger de ikke fast når du former bollene