300 gram kyllingfilet1/2 rødløk1/2 rød paprikaBlomkål&Brokkolibuketter (eller andre valgfrie grønnsaker)1 ss østersaus2 ss soyasaus1 ts sesamolje1 pakke eggnudler. Skjær opp kyllingfilet og stek i olje/smør, tilsett strimler av rødløk og paprika, pluss 1 ss soyasaus. Varm opp en wokpanne (eller en annen/ren stekepanne) sammen med 1 ss soyasaus og 1 ss østersaus og tilsett nudlene (sil av vannet først. 2 ss soyasaus. 1 ss soyasaus og
Kinesisk chilibiff er dagens rett og hvem har ikke lyst på asiatisk mat. Oppskriften inneholder klassisk kinesisk marinade og sammen friske og krydrede smaker som ingefær, chili og hvitløk
4-6 tørkede kinesiske sopp, bløtlagt i varmt vann i 10 min, deretter strimlet. 1 ss soyasaus. 3 hele kyllingbryst, skjært i biter på 2-3 cm 4-6 tørkede kinesiske sopp, bløtlagt i varmt vann i 10 min, deretter strimlet. 1 ss soyasaus