Aprikoser er en av de eldste fruktene vi kjenner og stammer fra Kina. Sorbéten er perfekt som en “hvilerett” mellom flere retter, som tilbehør til en mektig dessert eller som dessert i seg selv
Til dessert fikk vi en absolutt nydelig sjokoladefondant med vaniljeis, bjørnebærcouli og friske frukter som passet sammen med resten av desserten som to dråper vann
Menyen består av 3 forretter, 2 vegetar/mellomretter, 3 hovedretter og 3 desserter,. Litchi, eller kjærlighetsfrukt som vi ofte kaller den, er en frukt som opprinnelig kommer fra Kina der den har vært dyrket i over 2000 år
Gojibær er viltvoksende, soltørkede gojibær fra Ningxia-regionen i Kina. Kan brukes som snacks, i salater, topping på smoothies, i sjokolade, kaker og desserter
Så gjenstår bare gleden ved hver morgen og kveld å kunne fylle kurven med denne deilige grønnsaken som ikke bare kan serveres som forrett, tilbehør og hovedrett, men også som en smakfull dessert
'Det ser ut som om du har vært i kina og fått en veldig mislykket plastisk operasjon'. Jeg spiste rillete på kongekrabbe og krabbe med sitronaioli, syrnet fennikel, krabbeglaze og ristede peanøtter til forrett, brasert svinekjake og pancopanert høyrygg av svin med rødvinssaus, rårørt traneær, rosenkål og rotgrønnsakspurè til hovedrett og varm sjokolade kake med valnøttscookie, kaffe og sitrongressiskrem til dessert
Kanel utvinnes av barken på kaneltreet som vokser i Kina og India. Tørket og malt ingefær er mildere i smak enn den ferske og brukes mye i søte desserter