Pannacotta er ikke en dessert fra det indiske kjøkken, men smaken kjennes veldig kjent. Visp godt, avkjøl og hell over mangopureén som allerede er avkjølt og har stått i kjøleskapet
En nydelig frisk sommerdessert som er enkel å lage, og imponerende å servere. Bruk gjerne den nydelige Champagne-mangoen fra Mexico, som finnes i de fleste fruktbutikker om dagen
Siden jeg ville lage en vegansk dessert, har jeg brukt chiafrø i stedet for egg eller gelatin. MANGO CHIA PUDDING (4 porsjoner). 2 dl mangopuré. Relatert MANGO CHIA PUDDING (4 porsjoner). 2 dl mangopuré
Kylling, drøss med favoritt krydderet stekt med brokkoli + mango og avokado. Sunn proteinrik Dessert. . Ja jeg vet, jeg suger på å ta flaterende matbilder
Nesten som en mektig dessert. 1 banan 5 bunter frossen brokkoli 150 g frossen mango 1 ss flytende honning En liten neve valnøtter Biola etter smak og behov (brukte blåbær Biola) 1 scoop (ca. 150 g frossen mango
Tenkte jeg skulle inspirere med en dessert som er mulig å lage gluten- og laktosefri. MANGO MUFFINS som er perfekte til denne sommerlige årstiden vi går inn i – NAM
Påske dessert året rundt. Mangopuréen min er ganske søt i utgangspunktet, fordi vi får høstet en meget søt type som kalles Kesar, den er dronningen i mango familien
I tillegg brukes den mye i desserter. Som jeg har nevnt tidligere er hovedgrunnen til at mangopure finnes i min matserie både smaken og bruken hele året