Tilsett kokosmelk og vann i pannen med kylling. Server med ris og dryss kokos over kyllingen. 2 kyllingfileter i biter. Ha i kyllingen og stek i 2 min. 2 kyllingfileter i biter
Og kylling. kyllingfilet. Finhakk hvitløken, grovhakk løken, og skjær kyllingen i passe store/små biter. FacebookPrintMoreGoogleTwitterTumblrRedditLinkedInSkypePinterestEmail 200 gr kyllingfilet
Resultatet ble kylling i en slags karrisaus smaksatt med tomater, chili og cashewnøtter. Denne oppskriften er basert på en oppskrift på "Kylling i tomat- og yoghurtsaus" som jeg fant på tine
Bytt gjerne ut fisk med kylling eller lam og server med kokt villris og frisk salat. Indisk mat smaker utrolig godt og noe som jeg vil gjerne lage mer av på kjøkkenet
Dette tren du for å laga karrisaus. Fyr i grillen, og finn fram kyllinglåra. Kyllinglår er spesielt bra til å ha på grillen, fordi det ikkje tørkar ut på same måten som kyllingbrysta gjer når det blir varmebehandla
Jeg var for lat til å lage hjemmelaget saus, så jeg tydde til en ferdiglaget karrisaus - men har du tid og lyst smaker det sikkert enda bedre med en hjemmelaget saus
Serverte med fullkornsris, karrisaus og frisk salat. Her kommer en oppskrift på snadder kyllingfilet som du kommer til å elske, som jeg fikk i tips av min tidligere kollega
Her bruker vi Sveins eminente karrisaus, sammen med kyllingbiter og wokkede grønnsaker. Og kylling er lett mat, så her er det duket for hva dere måtte ønske senere på kvelden
Lag lommer under skinnet på kyllingen og legg inn blandingen, smør også noe utenpå. «Høne på boks», Kylling marinert og stekt på ølboks gir et mørt, saftig og smakfullt resultat