Stek karbonadedeigen sammen med krydderet. Som grønnsaker i denne gratengen valgte jeg å bruke neper, mais, løk og sjampinjong, men du kan bare bruke de grønnsaker du måtte ønske eller du har tilgjengelig
♥ Stek karbonadedeig med krydder, en boks hakkede tomater og ketchup. Da må man være litt smartere, for grønnsaker kan lett kamufleres i middager – spesielt gratenger
Fremgangsmåte Stek karbonadedeig med ketchup og krydder, tilsett litt vann ved behov. Jeg hadde egentlig tenkt til å dele en fresh og tropisk glede-seg-over-sola-smoothie til dere, men innser at en sunn og digg kose-seg-inne-grateng passer litt bedre på en dag som denne
Fremgangsmåte Stek karbonadedeig med krydder og hvitløk. De fleste som har barn vet at det kan være en utfordring å få i dem grønnsaker, men med denne gratengen er problemet løst
Bruker ofte squash i gratenger eller stekt sammen med sopp, men tenkte nå å prøve den med fyll. 400-500 g karbonadedeig (eller kvernet kylling som jeg brukte i dag). 400-500 g karbonadedeig (eller kvernet kylling som jeg brukte i dag)
Varm olje i en stekepanne og surr karbonadedeigen godt. Ha karbonadedeigen over i en gryte og tilsett vann og tacokrydder, ikke tilsett for mye krydder, det kan lett bli ganske sterkt, så smak deg frem