Som grønnsaker i denne gratengen valgte jeg å bruke neper, mais, løk og sjampinjong, men du kan bare bruke de grønnsaker du måtte ønske eller du har tilgjengelig
Riv squashenog klem ut vannet hvis den virker bløt. Bestemors oppskrift har jeg jo fortsatt i arkivet, men den er basert på hvetemel og inneholder ganske mye sukker
hell over en pose med spagetti saus og vann som anvist på pakken. bruk godt med olje uten smak. her kan også gårsdagens pasta rester brukes til og lage en god og Spicy grateng
Bruker ofte squash i gratenger eller stekt sammen med sopp, men tenkte nå å prøve den med fyll. Fyllet hakkes i småbiter og hives i panna med det andre
Dette er en pimpet versjon av potetmosgratengen. Stekes med hvitløk, krydder og hakkede tomater. Og når man pimper opp middagen, kan man like gjerne pimpe opp desserten og – fruktsalat
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.