I dag har jeg en god og gammel kakeoppskrift til dere men med en nyere vri. Mazariner med mørdeig og mandelfyll og en liten snert av frisk lime i både kake og glasur
Pisk eggeplommer og maisenna klumpfritt i en egen bolle. En blåbærpai med vaniljekrem og crunchy havregrynstopping, uten tilsatt sukker, gluten og kan fint lages uten melk
Oppskriften finner du også i juleheftet som jeg har laget i samarbeid med Karo Pharma som fører serien Apro tradisjoner, og som du kan få med deg gratis fra de fleste apotekene i Norge
Jeg er ingen stor baker, så kakeoppskrifter får andre, som kan det ta seg av. Morsdag i dag, da passer det med en søt god kake ♥ med valnøtter og nugattifromasj
Det er bare jeg som krangler litt med kameraet mitt. Rør så kremosten inn i den smeltede sjokoladen, deretter eggeplommene Kle så en rund springform med bakepapir og smør bakepapiret med litt olje eller smør
Tallet vitner om at bloggen har opparbeidet seg en stor base med mat- og kakeoppskrifter. Siden det er selveste vaffeldagen om to dager så klinker jeg til med sprø sjokoladevafler med deilig mascarponekrem av lime og varm sjokoladeganache
Til sitronkremen has eggeplommer, sukker, sitronsaft og sitronskall i en metallbolle. Her finner du denne vellykkede kombinasjonen i en høy og flott vaniljekake, som dessuten også fylles med ostekrem og smørkrem
Legg på toppen og pynt med sjokolade. Nyt den med måte. 3 eggeplommer1 dl fløte1 dl sukker100 g kokesjokolade50 g smør1 pk fløte til krem------->eggeplommer, sukker og fløte varmes (ikke kokes) til den blir tykk. Del kaken i 2 og ha sjokoladekremen på, og så ett lag med krem. 3 eggeplommer